ASSESSORIA ONLINE I PRESENCIAL ESPECIALITZADA PER AUTÒNOMS 2020

MÉS QUE UNA ASSESSORIA, SOM UNA ASSESSORIA D’AUTÒNOMS A CATALUNYA,

FISCAL   COMPTABLE   LABORAL  |  JURÍDIC

LÍDER A CATALUNYA AMB UNA GESTIÓ D’AUTÒNOMS EXCLUSIVA

Laboral

Tindràs un departament d’assessorament laboral al teu servei per resoldre els teus dubtes o problemes que et puguin sorgir en el camí de la teva activitat econòmica.​

Programa Facturació

Et proporcionem un programa de facturació online i GRATUÏT amb el que podràs crear factures, adjuntar despeses, consultar l’estat de la teva situació, etc…

Assessorament

Vetllem per la millor fiscalitat que s’adapti al teu cas, un assessor personal se t’assignarà. Podràs contactar sempre que ho necessitis.

Balanços & Anàlisis

Ens pots demanar un balanç sobre la teva comptabilitat o situació i l’obtindràs en uns minuts al teu correu.

Impostos

Amb les nostres tarifes inclou la presentació de tots els models que tinguis obligació de presentar davant Hisenda i Seguretat Social.

Comptabilitat

Només ens hauràs d’enviar un excel que et proporcionarem o bé adjuntar amb imatge o pdf amb qualitat al nostre programa, i res més!

alta gratuïta

Comptable

Fiscal

Laboral

Autònoms 2019

  • Sense permanència
  • Software GRATUÏT
  • Declaració de Renda inclosa
  • Inspeccions incloses
  • Ho gestionem tot al contractar

Accès:

Amb la teva tarifa plana pagaràs un preu únic mensual per la teva assessoria d’autònoms, amb aquest preu tindràs totes les gestions i serveis de l’assessoria inclòsos, a més tindràs el millor software per poder gestionar els teus documents i fer les teves factures. Gràcies a la nostra forma de treballar, les nostres eines i les nostres tarifes planes d’assessoria, ens estem convertint en un punt de referència per a emprenedors.